Verkoop van machines & materiaaluitrusting

voor het plaatsen van leidingen in de ondergrond, zonder graafwerken te moeten realiseren.

BAGELA - Asphalt recycler


Waarom een Bagela asfalt recylcage machine kiezen?

De nieuwe generatie asfaltrecyclage machines BA4000, BA7000 en BA10000 met voor verwarmde recyclagetrommel geven de volgende eigenschappen:
  1. Energiebesparing en efficiëntie
  2. Macht en kracht
  3. Ergonomie op de arbeidsplaats

Asfalt recyclage machine

De Bagela BA4000, BA7000 en BA10000 zijn de ideale machines voor de recycling van freesasfalt en asfaltblokken op werven waar graafwerken plaats vonden en waar het wegdek hersteld moet worden met de uitgebroken materie. Het werkprincipe is uiterst eenvoudig: de materie wordt met een lader in de laadbak van de recycler gedumpt. De operator kipt dan de vereiste hoeveelheid hydraulisch in de toegangsschouw van de recyclagetrommel.

De trommel bestaat uit ettelijke kamers die ophet gebied van hun afmetingen afnemen naargelang zij zich dichter bij de achterzijde van de machine bevinden. Aan de achterzijde van de asfaltmachine bevindt zich een stookoliebrander die de materie in de trommel verwarmd zonder dat de vlam ermee in aanraking komt. De trommel draait constant, de materie verhuist van vooraan naar achteraan in een werkcyclus van 7 tot 9 minuten, wordt gemalen en verwarmd om dan in de vorm van asfalt komend van een asfaltcentrale op de grond te vallen.

Afhankelijk van de buitentemperatuur en de vochtigheidsgraad is de temperatuur van de gerecycleerde asfalt tussen 150 en 180°C. Deze techniek maakt het mogelijk een voortreffelijke kwaliteit van asfalt zonder toevoegingen te verkrijgen.

De recycler doet evenwel geen wonderen; het resultaat van de recyclage is direct verbonden met die van het product die als grondstof wordt gebruikt.

De aanhangwagen versie kan eveneens uitgerust worden met een hydraulische zelfaandrijving zodat deze zich autonoom kan verplaatsen op de werf.

De asfalt recyclers werken met stookolie en GEEN GAS!
Ze zijn dus ontploffingsvrij en kunnen in historische plaatsen ingezet worden.
Door de zelfverwarming kunnen deze machines ook in de winter gebruikt worden!

 
Klik hier voor meer informatie  |   Klik hier voor foto’s   |   Klik hier voor film 


Contacteer Forintec, uw specialist in verkoop, wisselstukken, onderhoud & service van asfalt recyclage machines

Bekijk onze service dienst All the services you need are right here
See our complete services and technique catalog or Contact us